Тренды женская одежда мода сезона 2018

Всім привіт сьогоднішнє відео буде багато відмінним, а саме як же нові тренди застосувати в реальному житті. Все що нам показують на подіумах не завжди можна застосувати до свого гардеробу і носити кожен день. Але це звичайно ж не означає що не потрібно приймати їх до уваги.
У цьому відео я розповім про 15 трендах які підкреслять вашу індивідуальність і розкриють ваш образ по-новому. 15 трендів які підкреслять вашу індивідуальність і розкриють ваш образ по-новому.

тренди весна літо 2017 жіноча мода

Модні джинси 2017 новинки тренди фото

Чи не для кого звичайно ж не секрет що в цьому році було представлено дуже багато різних красивих квітів, яскравих і в тому числі і цукеркові кольору.

модні джинси 2017 новинки тренди фото

Модні тренди весна літо 2017

Так ось як же їх носити? Ми ж не можемо одягнутися як папуги на вулицю, і вийти так тому що це модно.

1.Верхняя одяг, пуховики, шуби

Так як зараз весна а точніше весна яка трошки ближче до зими, і на території СНД ще не досить тепло щоб надягати легкий одяг, все ще продовжують ходити в пуховиках таких звичайних: чорних, синіх, сірих, зелених коротше темних пуховиках по тому що дійсно самий практичний одяг на зиму це куртки оптом Aranda . Але не обов’язково цей колір повинен бути темним похмурим і надівши якийсь пальто або ж шубку цукеркового відтінку, ну або той же пуховик то можете значно освіжити і омолодити ваш образ.

модні тренди 2017 року одязі

Модні тренди 2017 року одязі

Це може бути або ж шуба з рожевим хутром або якийсь пальтечко например не рожевого а цукерково блакитного кольору, ну а ближче до літа це звичайно ж може бути якийсь цукерковий френч або ж якась цукеркова шкіряна курточка, але не забувайте що такий гарний колір потрібно поєднувати з темними або ж нейтральними бежевими наприклад відтінками або сірий і тоді це буде дійсно безпрограшний варіант.

2. Хіт сезону також кольоровий хутро.

Але що стосовно кольору то хіт сезону також кольоровий хутро.

 який колір в тренді в 2017

Який колір в тренді в 2017

У різних варіаціях був представлений на подіумі і звичайно ж з усього цього краще купити собі шубу, яку ви можете носити з чим завгодно головне щоб інші речі не були надмірно строкатими. Але і зірки то ж носять з цього можете теж сміливо вчиться на їх прикладі.
Також на показах було представлено хутро не тільки на шубі але і хутряної палантин або ж хутряний комір.

джинси тренд 2017

Тренд сезону 2017

Бажано купити собі такий комір собі. Якщо ви вже збираєтеся купувати, то мені здається це повинен бути незвичайний колір. Ну і носити ви його можете як на шиї так і через плечі.

3.Бархат

Оксамит, вже напевно у багатьох я бачила одяг з оксамиту, яка звичайно ж стосовно до літа.

тренд сезону 2017

Тренди осінь зима 2017

На подіумі були представлені і штани брючні костюми з оксамиту, сукні. Оксамитові костюми найкраще носити з напівпрозорими і якими то романтичними блузками, джинсовими сорочками, жакетами. Тільки у жакетів повинна бути тканина трохи щільніше, а також з тонкими трикотажними джемперами.
4.Аксессуари
Що кається суконь і аксесуарів то так, ви їх можете носити але не в якому разі не перевантажуйте образ аксесуарами, на моделях так само видно що якщо на них якийсь плаття то у них немає ні намист немає нічого на шиї.

тренди 2017

Тренди 2017 2018

Якщо йдеться про топіках або кроп топах то можна часто помітити що в поєднання з такому одязі часто одягають і чокер подібного кольору і подібної тканини.
На китайських сайтах дуже багато таких варіантів одежди.Так що якщо вам цікаво які ж речі подивитися в інтернеті то переходите щоб подивитися що нам пропонують китайські і не тільки китайські сайти.

 

5.Вініл

Також на подіумах була представлена тканину вініл.Сейчас ж це вважається справжнім хітом.

тренди весна літо 2017

Головні тренди 2017

На показах були представлені пальто, куртки недорого оптомспідниці сукні штани, але це ніяк не означає що ці всі елементи одягу повинні бути нами куплені. По тому що наприклад як я вважаю, це досить таки вульгарна тканину. Особливо якщо це ботфорти і плаття, по тому що якщо ви зібралися це купувати, то я вважаю це не варто. Але якщо ви хочете щось залиште цей одяг для ігор, тому що на вулицю ви в такому одязі вийдете, або покажете себе просто непристойним в шурибінском світлі.

Замість же цього ви можете просто придбати собі вінілову спідницю із завищеною талією, яка може підкреслити ваші достоїнства фігури і приховати недоліки. Або ж штани наприклад. Так само можете купити собі куртку з цієї тканини але не знаю як на мене так це надто я б на таке не зважилася. Але пам’ятайте що якщо ви наділи хоча б одну річ з вінілу то на цьому зупиніться і не надягайте на себе ще якусь річ з даної тканини.

6.Кожа

Наступна тканину дуже схожа на вініл — це шкіра.
модні тренди весна літо 2017
Але тут я думаю що вже багатьох вже є речі з подібною тканини, але якщо у вас немає такої дрібнички то купуйте спідницю, брюки або плаття наприклад, можна легінси купити шкіряні. Ну а стосовно шкіряної куртки, то я думаю шкіряна куртка є у кожного, тому що вважається це база. Спідницю і штани можна носити зі светрами оверсайз, безрозмірними пальто і теплими м’якими водолазками.

З приводу шкіряних плащів я не скажу що я за такі плащі, ну припустимо ось китайська дівчина на ній дуже навіть непогано виглядає це пальто.

7. Золото і срібло.

Далі в тренді були представлені золото і срібло. модні тренди 2017 року одязі І дані матеріали можна підбирати для брюк спідниць, суконь, для взуття. Для практичних дівчат я б радила придбати спідницю чи блузку. Але знову ж таки я б радила поєднувати такий одяг з якою то базової, до речі на рахунок металізовані взуття, а саме човників тобто таке спірне думку що металізована взуття вважається вже базою гардероба, тобто або ж срібні або золоті човники.

Я звичайно ж не сперечаюся що поєднання такого взуття та базового гардероба досить добре виглядає, але мені здається що це занадто, і то що якісь базові бежеві човники. Якщо ж раніше це вважалося дуже пафосною взуттям то зараз можна сказати кожна жінка може відчути себе попелюшкою. Вважається що такі туфлі відмінно візуально подовжують ноги, якщо у вас великий розмір ноги то такі туфельки візуально зроблять вашу стопу коротше.
Поєднуються з одягом будь-яких кольорів. Золото носять з одягом більш в теплих тонах, а срібло з холодними відтінками.
8.Пліссірованная тканину

Плісирована тканину, яка використовувалася раніше на спідницях, тепер уже на сукнях.

тренди весни 2017 одяг
За рахунок своєї плісировки вона може додати вам пару сантиметрів у зрості, тому купувати можете якусь спідницю в підлогу або ж плаття в підлогу, якщо вас не цікавить зростання то купуйте довжину міді, вона теж дуже добре буде виглядати, тільки обов’язково купувати не пряму плісировані спідницю , а трішечки кльош і носіть її з якими небудь водолазками майками топіки або светрами оверсайз а плаття можна підв’язувати поясом, який так само в цьому сезоні дуже актуальний так як використовується дуже багато різних поясів.

9. Замша

Замша так само була на подіумі.

головні тренди 2017

З неї були і сукні і піджаки і жакети, спідниці та багато чого. Це напевно такий привіт з 70-х якщо я не помиляюся, і нагадує стиль кантрі. Це може бути спідниця пальто, сукню, або які небудь ботфорти, якого-небудь яскравого кольору або наприклад классіческого- коричневого.

10.Прінти

Принт було представлено величезну кількість різних варіантів і найбільш часто використовувані це смужка клітина, леопард і квітка.

жіночі тренди 2017

Тут принципі все зрозуміло, одну річ з принтом а інші без неї. Але іноді приходить в голову думка одягнути два принта і ви зовсім не знаєте як їх поєднувати один з одним. Є 5 основних принтів які добре один з одним поєднуються: це смужка, клітина хоч як це дивно це квітка леопард горох і камуфляж. Але звичайно ж у всьому є свої нюанси. Наприклад якщо ж подивитися на поєднання блузи та спідниці, обов’язково щоб поєднувати дані принти, блуза яка в смужку повинна бути монотонної, тобто білі і другий колір який часто зустрічається на вашій спідниці з іншими принтами правило практично таке ж. Так само є правило що якщо ви збираєтеся поєднувати один принт але різних розмірів то обов’язково що то має бути велике а що то маленьке наприклад повинна бути велика смужка маленька смужка.

Подібні відео ви можете знайти у Маргарити Мурадової.

11.Бахрома

З елементів декорування була представлена бахрома, на сумках, хустках на спідницях, на брюках, на пальто та взагалі принципі скрізь і вона теж нагадує такий стиль кантрі.

весняні тренди 2017

Я думаю що тут нічого такого немає так що ви можете спокійно собі придбати якусь сумку, спідницю. можете разом їх носити їх можна як звичайний елемент одягу, з усім чим завгодно, головне не заплутатися в ній.

12.Ассіметрічние плечі

Асиметричні плечі це вже ближче напевно до літа.

тренди 2017 жіноча мода

На подіумі було представлено різні варіації. Для себе ви можете купити якийсь плаття або ж якусь блузку. Сукня може бути як на одне плече, так і відкривати два плеча, просто ви одне натягаєте а друге спускає. Якщо у вас є така річ то і купувати нічого не потрібно.

13.Разрези
заплутатися в ній
На подіумі було представлено дуже багато розрізів в різних місцях.

тренди 2017 2018

Але я не думаю що такі розрізи можна носити в реальному житті. Тому поговоримо про розрізі на спідниці або на плаття до стегна. Отже що ми купуємо? Спідницю або плаття в підлогу або не зовсім в підлогу, можна довгі міді. З розрізами так само потрібно бути акуратніше якщо він дуже довгий можливо ви не тільки привернете публіку але і насмішив її.

14.Мілітарі

На подіумі цього року був представлений стиль мілітарі, це стиль для рішучих людей і не кожна дівчина готова внести таку річ в свій гардероб.

 кольору в тренді 2017

Але наприклад на ранню весну це може бути тепле пальто недорого оптом , кітель з двома рядами гудзиків. Пальто краще найкраще поєднується з теплими легінсами, джинсами і ботильйони або якимись грубими чобітьми. Іноді можна поєднувати яким якими сукнями або ж масивними аксесуарами. Але а ближче до літа можете носити якусь тренч сорочку кольору хакі або штани.

15.Пальто

Пальто були представлені також з довгою в підлогу, що дуже добре для зими, вас не буде продувати знизу і вам буде дуже тепло.

модні тренди в одязі 2017

Якщо вам сподобався даний тренд то купуйте собі напевно пальто бежевого або якогось базового кольору. Носіть таке пальто зі звичайною взуттям або ж вітається з взуттям на підборах або ж на високій підошві.

0 ответы

Ответить

Хотите присоединиться к обсуждению?
Не стесняйтесь вносить свой вклад!

Добавить комментарий